?

Log in

Userpic

sweetndangelic's Journal

Name:
Sweet and angelic
Membership:
Open
Posting Access:
All Members , Moderated
NIEMAND ONDER 16 JAAR MAG LID WORDEN VAN DEZE LIVEJOURNAL CLUB. SORRY VOOR IEDEREEN ONDER DE 16 JAAR.

@@@@ Promote us!!! @@@@
<--- Banner
Code voor op je LJ (link je ons plaats dan een bericht
hier en ik zet hier ook een link neer naar jouw
community als je zegt welke het is en welk plaatje ik
moet gebruiken. ons linken kan met of zonder banner/plaatje
maar met plaatje vinden is t leukst maar t hoeft niet =)
Voor meer banners klik hier.
)
<a*href=*"http://www.livejournal.com/community/sweetndangelic"*><img*src="http://tinypic.com/2ls7rp"*></a>
verwijder de sterretjes en zet deze code in je lj! dan verschijnt onze link met plaatje.


Community informatie
Waarover gaat deze LJ community?
Win een award bij ons
Op deze LJ community kun je schoonheidsawards winnen. Er zijn veel verschillende awards op verschillende vlakken: Sweetndangelic,Christina Aguilera,Crazy&Unique en Slutty Moulin-Rouge star en Doll-like. Deze laatste zijn nog in de maak. Omdat er verschillende awards op sweetndangelic zijn,is er ook meer kans dat je wel één van de awards wint. Je kunt verschillende keren kans maken op steeds weer een ander award. Bijvoorbeeld: Je wilde graag de Christina Aguilera-award. Maar helaas,die kreeg je niet. Je tweede keus zou zijn geweest de Doll-like award,dus plaats je een bericht waarmee je zegt dat je een beoordeling wilt voor de Doll-like award. Zo kun je dus doorgaan totdat je alle awards hebt gehad. Maar wil je echt super graag de Christina Aguilera award,dan kun je na twee weken het weer opnieuw proberen met andere foto's. Maar even een waarschuwing: De mening van de mensen op Sweetndangelic is niet de waarheid. Het is slechts een mening. Dat je op Sweetndangelic bijvoorbeeld niet gelijk de Christina Aguilera award krijgt,wil niet zeggen dat je ook echt niet op Christina lijkt! Wij vinden dan nou eenmaal van niet,maar er zijn waarschijnlijk nog honderden mensen op de wereld over die het niet met ons eens zijn. En het zelfde geldt voor onze mening of je doll-like bent,of Crazy&Unique bent,enz. aan jou de keus dus of je je er wat van aan wilt trekken!

Onze Awards


Onze awards! Deze kun je op onze club winnen.
XxClickiexX
Sweetndangelic Award
XxClickiexX
Christina Aguilera Award 1
XxClickiexX
Christina Aguilera award 2


XxClickiexX
Crazy&Unique award
XxClickiexX

Doll-like award 1
Model:Nieta
XxClickiexX

Doll-like award 2
Model:Nieta

Wat moet je doen als je een award wilt winnen?
Vul dit lijstje in:
_____________________________
||
|♥Naam |
|♥Leeftijd |
|♥Geslacht |
|♥Sexuele voorkeur |
_____________________________

Scroll naar boven en kijk welk award je het liefst wilt. Vul vervolgens de vragenlijst van dat award in.

Sweet & Angelic award
♥Wat is er sweet aan jou?
♥Wat is er engelachtig aan jou?
♥Welke goede daden heb je wel eens verricht?
♥Hoe gedraag jij je tegenover anderen?
♥Wat vind je het liefste aan je uiterlijk?
♥Wat is het gemeenste dat je ooit hebt gedaan?

Christina Aguilera award
♥ Waarom vind je dat je op Christina lijkt/haar kleding/haar/schoenstyle hebt?
♥ Wat is het meest dirrty-e dat je hebt gedaan?
♥ Wat vind je sexy aan jezelf?
♥ Wat vind je het mooiste aan jezelf?

Crazy&Unique award
♥ Wat vind je uniek aan jezelf?
♥ Wat verschil jij qua innerlijk van de meeste mensen?
♥ Wat vind jij gek in goede zin aan jezelf? (kan zijn innerlijk of uiterlijk)

Doll-like award
♥ Wat vind jij poppig aan jezelf?
♥ Draag je popachtige/schattige kleren zo nee waarom niet?
♥ Wat vind jij uniek aan jezelf?
♥ Wat vind je het mooist aan jezelf?


Regels voor mensen die een award willen winnen
* Kijk eerst of je kans maakt. Bijvoorbeeld: als je gothic bent en christina aguilera haat,dan zul je niet veel kans maken op de christina-award tenzij je ondanks dat toch vreselijk op christina lijkt. En als je heel onaardig bent of er heel vijandig uitziet met tattoos dan maak je weinig kans op een sweet & angelic award. En als je heel onorigineel bent en altijd er hetzelfde uitziet als de meesten maak je dus ook geen kans op een craZy&unique of een doll-like award.
* Je mag je verdedigen als je de mening van de leden niet eerlijk vindt. Maar je mag niet uit wraak de community gaan hacken of onzinberichten plaatsen,want dan wordt je geband. Ook mag je niemand zomaar uitschelden.
* Krijg je geen award,dan mag je het pas na 2 weken nog een keer proberen
* Je mag pas stemmen of iemand anders een award krijgt,als je die award zelf ook hebt gekregen.
* 7 ja stemmen is een ja,7 nee stemmen is geen award (helaas..=( )

Regels voor mensen die stemmen op mensen die een award willen:
* Je mag alleen stemmen op mensen die een award willen die jij zelf ook hebt gekregen
* Je mag alleen nuttige kritiek geven als je nee zegt,en je mag niet zoiets zeggen als "NEE! IEL!" zonder uitleg want dan wordt je geband want dat is kwetsend.
* Geen vriendjespolitiek. Als wij erachter komen dat je iemand alleen een "ja" geeft omdat jullie goede vrienden zijn dan wordt je geband.


Leedvermaak-verhalen
Cederlina schrijf hier verhalen. Maar niet zomaar verhalen! Deze verhalen zijn eigelijk spotverhalen. Ze zijn speciaal bedoeld voor mensen die zichzelf een loser vinden. Want omdat de hoofdpersoon zo'n loser is en alleen maar schandelijke dingen doet is het de bedoeling dat je er zelf juist beter door wordt. Is dat niet het geval? Stuur dan a.u.b een klaagmailtje naar exie_z3@hotmail.com. Dan kun je vertellen wat er nog sappiger kan,of hoe Ekrtiyu(de hoofdpersoon met niet eens een uitspreekbare naam) nog meer zichzelf.ekrtiyu wordt belachelijk gemaakt in het verhaal.
Als je je wat down voelt (omdat je bijvoorbeeld uitgelachen bent) dan kun je de "avonturen",ahum,van Ekrtiyu lezen. Ekrtiyu is het levende bewijs dat het allemaal nog erger kan namelijk,de ergste loser allertijden. Met 0 vrienden!
Dingen die met leedvermaak te maken heeft kun je hier ook plaatsen,al moet het niet te erg worden. Ekrtiyu is geen levend persoon,en heeft ook geen gevoelens. Het is op deze LJ community verboden om ECHTE mensen belachelijk te maken. Het motto is "Wij houden van leedvermaak,maar we doen geen anderen ermee pijn!" Zie regel 3. Met dat betreft is deze community misschien nog wel echt angelic. Huhuhuhu....
Je kunt je eigen verhalen waarin mensen belachelijk worden gemaakt plaatsen. Aangezien Cederlina's verhaal ook niet al te geweldig is,vinden we alles goed.
<3 Have fun1. Je mag zelf ook meeschrijven aan de verhalen of zelf een nieuw verhaal plaatsen. Maar er zijn dan wel een aantal regels:
Als je meeschrijft aan het ekrtiyu-verhaal
- ga niet opeens Ekrtiyu een metamorfose laten ondergaan waardoor iedereen hem cool vindt. Dit is leedvermaak weet je nog wel!!!
- aub niet met taalfouten schrijven
- je moet wel dingen schrijven die een beetje in het karakter van Ekrtiyu passen en hij mag geen vriendin krijgen,want dat is niet leuk.
Als je zelf een verhaal schrijft
- Je moet er wel een beetje leedvermaak om kunnen hebben als je het leest,daar gaan deze soort verhalen tenslotte over!
- Geen taalfouten a.u.b
- verder is alles geoorloofd
2. Je mag kritiek leveren op de verhalen,maar bedenk er wel bij,deze verhalen zijn voor de lol en voor het leedvermaak en ze zijn niet perfect maar dat hoeft ook niet zolang het maar een beetje interessant is om te lezen.
3. Ja,sweetndangelic is gebaseerd op leedvermaak. Maar wel het soort leedvermaak waar niemand last van heeft. Of je het dan ook wel echt leedvermaak kunt noemen,laat ik aan jou over. Het treiteren en vernederen van echte mensen is hier niet toegestaan. En zeker niet het plaatsen van andermans foto's met lullige text eronder. Als je dat wilt doen,schrijf je maar een verhaal erover inplaats van dat je een foto plaatst. Dat is nog steeds kwetsend,maar het laat tenminste nog een beetje in het midden wie het is.


Why the hell de titel "Sweet and angelic"?
Ja,waarom niet"salt and devilish"? Omdat dat nergens naar klinkt. Bovendien,het isw wel leuk sarcastisch! Ik vind het een super goede grap!
achterlijke debielen, angelic, domme mensen, elkaar helpen, kletsen, kutmensen, leedvermaak, lief, sarcasme, sweet, tekenen, verhalen, zielige mensen

Statistics